sa fiu oare si eu un om fals?

toata lumea stie ca in wrestling nu au loc batai reale ci totul e regizat. as putea spune ca totul e fals, deoarece nu se bat pe bune ci conform unui scenariu prestabilit. dar atunci as spune ca si teatrul e fals. si filmele sunt false. pentru ca sunt regizate.
dar daca as merge inainte cu logica asta, care nu afirm ca este buna, ar trebui sa spun ca multe lucruri din vietile noastre sunt false. pentru ca pe langa faptul ca suntem cei mai buni actori, suntem si cei mai mari regizori. si cred ca sunt suficiente momente din vietile noastre pe care le regizam, pe care le pregatim din timp. cum sa zambesc, cum sa reactionez, ce sa spun, ce emotie sa conturez mai puternic... etc.
pana una-alta, vreau sa va arat o chestie regizata si zic eu de exceptie:)


daca suntem asa de buni actori si regizori si putem interpreta totul si gandi totul cu vreo 2-3 mutari dinainte... cum se face ca mai exista lucruri care ne surprind?
persoane care ne surprind, desi putem afirma ca stim ce rol interpreteaza...hm.
v-am zis ca logica mea de mai sus nu e buna...

3 Comments »

  • gravatar Inspi.red

    Dupa mine:
    exista prefacatorie si teatru, in niciun caz teatru fals.
    cand zici teatru fals zici ceva de genu...cer albastru, ori cand zici cer, primu lucru care ti-l imaginezi ii ca ii albastru, nu ?
    Asa-i si cu teatru, cand zici teatru zici implicit scenariu, simulare etc..
    Cand zici prefacatorie zici tot simulare DAR cu alt sens, sensul de falsificare.

    "si cred ca sunt suficiente momente din vietile noastre pe care le regizam, pe care le pregatim din timp. cum sa zambesc, cum sa reactionez, ce sa spun, ce emotie sa conturez mai puternic... etc."

    Lucrurile astea pe care "le regizam", defapt incercam sa le facem controlabile.
    De exemplu: cand ai o guma in gura, cum am eu acuma, si o sa mergi sa te intalnesti cu cineva, poate cu seful tau de la munca, o sa te gandesti dinainte sa nu mesteci guma cu gura deschisa, sa nu faci baloane si etc..ar fi lipsa de bun simt.. sau daca ai dat un examen si mergi sa te uiti pe foaie si vezi : "Congrats, you're not an idiot!"
    Iti vine sa sari in sus de bucurie, sa strigi cat te tin plamanii pentru ca in sfarsit... si nu o faci, pentru ca te-ai gandit dinainte sa nu reactionezi asa.

    Un lucru interesant..lucrurile care ne surprind..
    Ne mai surpind unele lucruri pentru ca inca nu suntem atata de destepti sau inca nu toti avem al 6-lea, al 7-lea sau al 19-lea simţ.
    Lucrurile mereu o sa ne surprinda pentru ca nimeni nu cunoaste pe cineva atata de bine incat sa-i stie urmatoarea miscare, ca sa nu-l surprinda.
    Daca eu iti zic tie acuma ca m-am vopsit rosu, galben si albastru in cap, cu siguranta te-as surprinde, pentru ca nu te-ai fi asteptat la miscarea asta din partea mea.

  • gravatar yonne

    drama, drama, drama ... :P



    ps. ti-as fi lasat ganduri...dar m-a *dezinspirat* inspi.red :D

    ps2. as vrea sa surprind placut mereu, cu teatru sau nu:D

    hev a nais uichend...muah:*

  • red inspi, nu inteleg f bine faza cu cerul senin... poate trebe sa citesc de mai multe ori:D

    cat despre surprinderea vopsirii tale... nu m-ai surprinde daca te-ai vopsi rosu in cap;))

    yonne...mersi:)):*

Leave a comment