fetele... e sambata=e shopping day:D

astazi este ziua preferata a femeilor. pentru ca ziua de azi incepe cu s si se termina cu g. daca nu ma credeti, cititi dovada: ShoppinG. vedeti? incepe cu S si se termina cu G.

barbatilor, nu le-o luati in nume de rau femeilor ca le place sa faca cumparaturi. de fapt nu sa faca ci sa mearga la cumparaturi. atentie! e diferenta ca intre cer si pamant.

mersul la cumparaturi inseamna plimbare prin magazine si vazut "ce mai e nou", ce mai e la reducere, asortari de diferite accesorii netrebuincioase... pe cand facutul de cumparaturi inseamna o tinta precisa. o lista detaliata, cu instructiuni clare..(asta, intrinsec, apartine barbatilor..)


pentru femei mersul la cumparaturi are rol terapeutic. e ca si cum ne-am uita noi barbatii la un film de actiune sau la un meci de fotbal sau de box sau la..., ne relaxeaza si ne face sa uitam de problemele stringente( hai ca asta a fost buna, tre`be sa recunosteti... barbatii si meditatul la probleme... cand stim cu totii ca femeile duc greul gandirii. ele sunt cele care ne cicalesc mereu cu diverse probleme pe care noi le uitam... si nici macar nu ne chinuim sa le uitam, ci le uitam pur si simplu:)) )

asa ca barbati, azi fiti femei sau cel putin carucior de ocazie si sustineti plasa sau poseta sau haina sau ce va mai da preferata inimii voastre sa carati si luati parte la relaxarea ei. daca nu veti lua parte... o sa va para rau... atat la propriu( buget) cat si la figurat(o sa aiba grija sa iti aminteasca de mai multe ori pe zi ca a trebuit sa care singura atata amar de cumparaturi...)



nu stiu daca ati auzit, da` se pare ca o sa existe de la anul, in luna martie, atat ziua mamei cat si ziua tatalui. a mamei e in prima duminica a lunii martie si a tatalui in a doua duminica a lunii. s-a luat hotararea pentru a fi corecti politic... dar noi stim adevarul. atat ziua mamei cat si ziua tatalui nu va insemna altceva decat 2 ocazii de...de... hai ca v-ati prins. toate fetele cu mine: SHO-PPING! SHO-PPING!! SHO-PPING!!!

alaturi de latura recreativa a acestei activitati, mai exista latura relationarii. cu alte cuvinte femeile, prin shopping, socializeaza, interactioneaza, afla pulsul comunitatii, se lanseaza noi stiri, se creeaza noi legaturi de prietenie; femeile la cumparaturi devin mai sensibile. nu credeti? incercati doar sa comentati ceva in legatura cu ceva ce ii trage cu ochiul. de fapt nu sa comentati, va provoc sa deschideti gura!

barbatilor. daca toata saptamana voi ati fost cei care ati purtat pantalonii in familie... azi va indemn sa le lasati pe femei sa poarte pantalonii. serios. nu ati vazut ce frig ii afara? termometrul meu de pe net imi arata ca e 1 grad celsius la cluj. that`s cold bro`....




cineva imi zicea ca probabil barbatii nu le-ar minti pe femei daca ele nu ar fi asa cicalitoare... eu as adauga ca nici femeile nu ar fi asa de cicalitoare daca nu le-am frustra noi...

femeilor, bucurati-va de o zi de sambata plina de relationari si interactionari si... happy shopping... meritati!!!

barbatilor... dati-le pace... oricum saptamana e a noastre: muhahahahaha!!!

numa` bine la toti... and don`t take it personal. eu inca mai cred in suprematia barbatului!

9 Comments »

  • gravatar Anonim

    multumesc de urarile de bine...chiar acu pornesc spre mall...o zi recreativa si tie !!!ral

  • gravatar B.

    dupa cum ziceam..nu e ceva general valabil. daca sa zicem eu m-as duce o data pe luna sau la 6 saptamani la shopping sa-mi caut haine, apoi sa cumpar de mancare nu m-as duce ever, fie ca trebuie, fie ca nu!

    dar avand in vedere ca 90% e adevarat, e ok ca ai scris articolul asta:)

    ps. misoginul e un barbat care uraste femeile cam tot atat cat se urasc ele intre ele:P(cu dedicatie)

  • gravatar yonne

    aproape mi-a dat o lacrima....tocmai ti-ai sters pacatele cu "de ce suntem mai buni ca voi"...dar ce am invatat de la a nu ma uita la telenovele ... e ca entuziasmatul e faza de telenovele...
    cat despre cumparaturi...nu neaparat e true..mie nu imi plac...imi place sa am chestii faine, dar ma ia oboseala cand merg sa le caut..
    desi alteori e o metoda buna de a petrece...o, da, o dupamasa intreaga...ma chiar duce gandul la o parere: feminitatea e asociata cu shoppings de cele mai multe ori...nu doar de baieti, ci si de fete intre ele...sa zici intre un grup de 15 fete ca nu iti place sa faci cumparaturi....that´s courageous...
    dar presupun k nici voi nu aveti chef mereu de un meci...sau poate chiar v-am injurat cu fraza asta, scuze...
    concluzia...we´re different, adica we= girls&boys; girls&girls, boys&boys...si ma bucur ca suntem asa:D

    toate cele bune:D

  • mersi ralu. si terapie placuta:))

    B. intradevar, nu toate femeile subscriu la descrierea mea... exista si femei pe care nu le pot cuprinde in post. e superb ps-ul tau;))

    mersi de comm yonne. si sa stii ca si eu ma bucur ca suntem diferiti. ca daca eram la fel... iti dai seama ce ne mai plictiseam?

  • >:P esti naspa! :)))
    anyway ... las penalu' pe maine! azi ma duc la Polus! gata! am zis!

  • :))))))) bine inadorabilo:))

  • chiar ca azi aveam planuri de shopping prin mall...toata ziua!!!!!! iti dai seama ce inseamna asta? recreere curata!!!!!!!

  • te cred tania:)) spor:D

  • gravatar Seby

    fain postu...nuj dc tio lasat comm numa fete...deocamdata da iti las si io un comm legat nu de post ci de a 2-a poza :P. in friends este o faza cand isi cauta joey colega de apartament si da anunt in ziar: "looking for a female room-mate non-smoker and non-ugly" :))

Leave a comment