Sunt terorizat, nu sariti ca imi place...


si iar a venit ziua aceea din an... de care fug asa de mult si tot timpul ma ajunge si ma surprinde pe picior gresit.
ziua in care sunt asaltat de telefoane, sms, mesaje pe mess, ar mai trebui niste scrisorici parfumate, mesaje pe cer si eventual o reclama cu numele meu si gata.

mi-am inchis telefonul azi-noapte ca sa fiu sigur ca reusesc sa dorm. decizie inteleapta de altfel, 32 de apeluri pierdute si 24 de mesaje primite... doar un bilant provizoriu...

inadorabila chiar mi-a pregatit o surpriza pe blogul ei, pe care va invit sa o descoperiti si voi.

deobicei de ziua mea sunt deprimant, deoarece devin f pesimist in lumina anilor care se aduna, din ce in ce mai multi si in absenta lucrurilor pe care as fi vrut sa le fac si nu am reusit.

e o perioada de dare de seama personala, care tot timpul imi da cu minus...

dar anu asta am zis ca gata! vreau sa ma enjoy de ziua mea. o sa am timp la pensie sa imi fac bilanturi peste bilanturi. atunci o sa am timp de regrete. acum nu.

mi-am dat seama de unde mi se trage jovialitatea mea continua si enervanta pentru unii. pai e foarte simplu. eu nu mi-am sarbatorit niciodata majoratul. probabil de frica de a fi om mare si a face pasul asta spre maturizare de care fug cu atata spor.

asa ca nu fac 26 de ani azi. nu. azi fac doar 13. deci peste 5 ani o sa am majoratul la care o sa fiti invitati toti. dar sa tineti cont ca daca acuma am doar 13 ani , asta inseamna ca 5 ani-ul respectiv devine 10. sper sa nu va plictisiti de mine pana atunci.

ce gluma buna, cica sa va plictisiti de mine...

mi-am deschis telefonul, messengerul e pornit... eu ma duc sa dau cu aspiratorul... chiar daca e luni...

numa` bine...

p.s.: alo?

5 Comments »

Leave a comment