nu te enerva... ia un ciocan mai mare...

sunt zile si zile. unele interesant de frumoase. atat de interesant incat ai vrea sa nu se mai termine si daca e posibil, ar fi frumos sa traiesti totul over and over again... sau in bucla macar. apoi, mai sunt zilele care nici n-ai deschis bine ochii si deja stii ca va fi o zi stupida.

ai patit vreodata sa iti incepi ziua prost? da nu oricum. ci pe finalul visului, chiar inainte de trezirea brusca, sa ai siguranta, certitudinea ca va fi o zi incredibil de aiurea? si sa speri pe masura ce ziua se deruleaza ca te-ai inselat si ca ziua va fi intradevar buna?

in astfel de zile, nu in alea bune, ci in cele rele, asta asa ca sa ma puteti urmari in idei, totul e haos si durere. ai impresia ca oamenii sunt mai urati. ca tu esti mai urat. devii paranoic. vezi probleme chiar si unde nu sunt. esti atras inspre the dark side[aici trebuia sa apara ala de respira greu...] si transformi amaratul si rahiticul tantar in ditamai[DÍTAMAI adj. invar. (Fam.) Care este (foarte) mare; coșcogea] armasarul din black beauty.

nu mai stiu daca armasarul din Black Beauty era armasar sau doar o iapa. sunt detalii neesentiale. as putea sa ma documentez, intrebandu-l pe big brother gugal, da` n-am chef. si de ciuda :PPPPPPP

unde ramasesem? nu importa[importa aici este folosit cu sensul de important]. a da. aseara am pierdut la fotbal. da. stiu. putem da vina pe arbitrii ca le-au facut cadou turcilor un penalty[pentru cei care nu le au cu fotbalul, penalty-ul e atunci cand pui mingea pe punctul ala mare alb din fata portii si apoi un jucator incearca sa nimereasca portarul, avand dreptul la o singura incercare.]

azi e cald si am de mers pana in turda. sunt foarte incantat. alis-urile mai sunt cunoscute si ca saunele mortii[alis-urile sunt autobuzele care leaga orasul meu de celalalt oras]. si ma uit in jur si totul e perfect desenat si aranjat pentru o explozie de nervi. stiati ca oamenii devin mai irascibili odata cu temperatura?

sfatul meu pentru voi azi e urmatorul: nu va enervati. daca va enervati, va creste presiunea sangelui, creste temperatura corpului, transpirati abundent si nimanui nu ii place sa shada langa un om care ii fantana arteziana. plus de asta, nu rezolvati nimic prin nervi. providentiala eliberare prin spargerea lucrurilor apare doar dupa ce temperatura scade si noaptea se lasa.

sa nu uit. la noapte, faceti o surpriza romantica partenerului/partenerei. va fi o ploaie de meteoriti. si daca aveti noroc, poate unul dintre meteoriti il/o va lovi in locul vostru...

consumul excesiv de sare, zahar si grasimi dauneaza grav sanatatii. consumul excesiv de televizor, otv si dd dauneaza grav inteligentei.

3 Comments »

  • gravatar ankulutza

    thanks pt post. ieri am avut o zi ff proasta, in care nu speram sa fie mai bine, speram sa ramana macar la stadiul ala, dar mergea din ce in ce mai rau. oricum, mi-ai adus zambetul pe buze :) ciudat ca aici ploaia a fost in urma cu vreo 2 sau 3 nopti... aia ce apare din milan is eu? :D k eu nu is in milano :) ok... :) anca

  • gravatar A

    te iubesc

  • @A: se pare ca avem ceva in comun :D

Leave a comment