banalitati..


aseara, am avut o pofta nebuna de prieteni. de-a ma revedea cu ei, de a ii asculta, de a ii imbratisa... si in parte mi-a fost satisfacuta aceasta pofta.

desi am fost destul de dezamagit sa vad ca majoritatea prietenilor mei... cei de varsta cu mine... nu mai sunt aici, au plecat.. s-au insurat, sau sunt pe punctul de-a se insura... au luat viata pieptis in alta parte. bravo lor.

aseara m-am intalnit cu doi dintre cititorii mei aproape fideli:D catalin si laura:D si ma bucur tare mult cand dau peste persoane care ma citesc... persoane care nu ma asteptam:)

aseara, lumig;)) mi-a zis o chestie care sincer... m-a foarte binedispus si am ras.. pentru ca sincer nu am crezut ca unii specialisti chiar cred asta si nu doar o cred ci au si facut studii pe tema asta:D

stiti care e tema? "Barfa, un obicei pentru a va mentine sanatatea"



sincer, n-as fi crezut ca lumea poate fi asa de tampita si amuzanta in acelasi timp:)) si ma refer aici la acei specialisti.

dar nu-i de mirare... mai demult am citit un articol ca noi, cei mai grasi, suntem de vina pentru poluare si pentru incalzirea globala;)):))

vreau sa inteleg si eu ceva... barfa, e prin excelenta: A (se) vorbi de rău, a (se) ponegri, a (se) defăima, a calomnia, a cleveti. din cate vad eu astea sunt niste lucruri negative. adica poate ma insel eu... dar daca tu esti plin de rautate si umpli si pe altul cu ideile tale gresite si doritoare de rau despre cineva... eu nu cred ca atat persoana care isi impartaseste ideile, cat si persoana care primeste ideile... sunt sanatoase:-" boala sufletului nu o repari cu antibiotice sau alte medicamente..

si daca sufletul ti-e bolnav... trupul n-are cum sa fie sanatos. deci, intrebarea mea e:"cum ar putea barfa sa te ajute sa iti mentii sanatatea?" de fapt poate... dar doar daca sanatatea ta ti-e deja bolnava... si atunci ti-o mentine bolnava:-"

ai grija cu ce iti umplii sufletul si inima... pentru ca ele sunt mai greu de tratat decat trupul.uneori imposibil.

6 Comments »

  • gravatar Luminita

    in zilele noatre barfa a ajuns un cliseu. daca te intalnesti cu o prietena si o intrebi ce cumparaturi a mai facut...automat totul este catalogat drept barfa. eu cred ca termenul folosit in articol nu foloseste sensul propriu al cuvantului barfa "A (se) vorbi de rău, a (se) ponegri, a (se) defăima, a calomnia, a cleveti" ci cred ca mai degraba e un termen generic pentru a descrie pofta de povesti a majoritatii femeilor. aici este vorba de sensul de "conversaţie uşoară" prin care atat femeile cat si barbatii pot afla unele noutati, informatii utile sau care contribue la amuzamentul personal. cat despre sensul propriu al "batfei" e clar ca este folosit insa de toata lumea nu numai de femei. si barbatii pot la fel de bine sa vorbeasca de rau...si oricum cred ca la sportul asta se pricep destul de bine toti romanii indiferent de sex. prin urmare si tu ai dreptate ca vb de rau iti invenineaza sufletul si nu te face mai fericit. insa sensul folosit in articol trebuie interpretat cu atentie ;)

  • lumi.. e posibil ca sa fie doua chestii diferite... dar titlul ales de ei.. atunci nu a fost prea inspirat:-"

  • gravatar CumMioPusMamaNume

    mie nu imi vine a crede ca am ajuns cu numele pana la tine pe blog...:)))) ms Mishu meriti un :* :))

  • mai cata... cum sa nu ajungi? daca meriti;))

  • uite k am ajuns sa o aud si pe asta, =)) cum am spus in commentul de la postul '...si-un pic aberant" omul este ff instabil, dar acest lucru este folosit uneori in scopuri bune in actiunile de caritate si cate si mai cate dar si in scopuri "rele"; le pot spune asa? =)) bun postul vere

  • gravatar io

    pe mine sincer nu ma intereseaza mai nici o data ce fac ceilaltzi atata timp cat nu fac ceva care sa ma afecteze intr-un anume fel . asa am fost de cand ma stiu . ei atunci nici pe ceilaltzi sa nu ii intereseze ce fac eu din moment ce nu se leaga de ei sub nici o forma actziunea mea . de ce ii intereseaza ce fac eu atata timp cat nu ii afecteaza cu nimic ce fac? chiar nu intzeleg . cum pe mine nu me intereseaza asa sa nu ii intereseze nici pe ei si cu asta basta

Leave a comment