Against gay ppl!!!!!!!!!!


citeam din presa online ca Madonna a fost huiduita la concertul de la Bucuresti in momentul in care a inceput sa vb despre discriminarea etnica si sexuala existenta la noi si in general in Europa de Est.

sincer, ma simt foarte rusinat... cum au putut romanii sa o huiduiasca pe cea care este denumita regina.... (deh, regi ai muzicii am avut doi, era timpul sa avem si o regina a muzicii...poate ne va parasi si ea:-") si eu sa stau acasa.
mi ciuda ca nu am fost si eu acolo sa o fluier si sa o huiduiesc.

sa nu ma intelegeti gresit: n-am nimic personal cu ea ci cu atitudinea ei si cu discursul ei.ca sa nu mai zic de falsitate.

m-am saturat sa vina cei de dincolo sa ne invete cum trebuie sa traim, cum trebuie sa ne hranim sanatos si cum trebuie sa ne imbracam... ca sa nu mai zic de altele...
vi se pare ca ei au reusit? ca sistemul lor e mai bun? eu cand ma uit la ei vad doar o pervertire a gandirii umane dusa la extrem.

impotriva tiganilor nu am nimic... in afara de frica.
iar cat pentru infima comunitate a homosexualilor si a lesbienelor... well... din nou, nu am nimic cu ei... in afara de scarba.

inteleg ca vor drepturi. ok eu le dau drepturi la libera practica in casele lor si in cercurile lor cat mai departe de mine... de exemplu in desert:-??. dar sa nu vina sa mi se afiseze cu gay pride-ul lor... adica cum... eu ma duc in dreptul geamului lor si sa manifest ca sunt straight?

nu le dau voie sa infieze copii. daca ei au ales calea aceasta... au renuntat din start la procreare in favoarea placerilor carnale... !

ma intreb pe cand or sa apara paradele necrofililor si a zoofililor... cand or sa inceapa si ei sa ceara drepturi. sa il vezi pe un necrofil ca a iesit in oras cu mana unui cadavru... ca sa nu zic tot cadavru... si sta chill la un suc...
una e sa tolerezi ceva si alta e sa abandonezi lupta.

coabitarea cu cancerul nu duce la vindecare ci la groapa,dupa cum zicea un jurnalist.
o sa mi se spuna ca sunt homofob... si eu o sa recunosc:d

daca evolutia exista cu adevarat... iar evolutia inseamna gay ppl, atunci inseamna ca nu trebuie sa ne mai facem probleme cu incalzirea globala... la un moment dat oricum nu o sa mai existe omenire incat sa sufere ca e prea cald...

ni se injecteaza conceptul de democratie si de toleranta si de convietuire si unitate in diversitate si inchide ochii si lasa-i sa fie... da` spune-mi cum sa inchid ochii cand ei ma forteaza sa ii privesc...
apropo... ca tot am scris ieri despre fariseism... nu poti sa te declari crestin, sa iti declari credinta intr-un Dumnezeu atotputernic si drept si apoi sa aprobi pacatul.

Psalmii 139:21 Să nu urăsc eu, Doamne, pe cei ce Te urăsc, şi să nu-mi fie scârbă de cei ce se ridică împotriva Ta?
Psalmii 139:22 Da, îi urăsc cu o ură desăvârşită; îi privesc ca pe vrăjmaşi ai mei.
Psalmii 139:23 Cercetează-mă, Dumnezeule, şi cunoaşte-mi inima! Încearcă-mă, şi cunoaşte-mi gândurile!
Psalmii 139:24 Vezi dacă sunt pe o cale rea, şi du-mă pe calea veşniciei!

10 Comments »

  • Ei vor ca noi sa credem ca este o chestie genetica...faza cu homosexualii.....dar problema este in felul urmator. Daca este o chestie genetica....si tinand cont ca ei nu se inmultesc...cum s-a putut ca in ultimii an ei sa fie din ce in ce mai multi? Ca sa crezi ca oamenii ajung homosexuali fara voia lor ai nevoie de o credinta foarte mare...aici se aplica chestia cu crede si nu cerceta.

  • gravatar neimportant

    Madonna s-a simtit atrasa in tercutul ei si de femei, nu numai de barbati, poate de aceea a zis in discurs sa nu facem discriminare fata de cei ce se simt atrasi de persoane de acelasi sex, animale, cadavre,obiecte, etc.
    Intr-un fel mi se pare okey ca a zis chestiile alea pentru ca pana la urma is niste sfaturi pe care daca vrei le accepti sau nu.
    Faza cu huiduitu' si fluieratu' mi s-a parut de prost gust.
    In legatura cu "toti vin sa ne invete pe noi ce si cum", sunt de acord cu tine.
    Multi ne subestimeaza si daca inca nu s-a legalizat casatoria intre persoane de acelasi sex, ei ne cred redusi mintal, ramasi in urma si etc."Că de ce??"
    Noua ni se pare ca ei gresesc pentru ca noi ne raportam la legile lasate de Dumnezeu, dar ei se raporteaza la altceva cand ne judeca din diferite motive, dinaia, tot ce facem noi, crestinii e gresti din puntul multora de vedere.
    Daca toti s-ar raporta la Dumnezeu, in orice situatie, lucrurile ar sta altfel.

    Concluzie : "Suntem sase miliarde de clone nascute din acelasi cuvant, purtand acelasi razboi de mentinere a propriei identitati."

  • Nu e ceva nou! Doar ca oamenii nu invata din istorie ,istoria doar se repeta.
    Textul acesta reflecta cu fidelitate chiar situatia lumii de astazi

    Romani 1.18-32:
    18 Mînia lui Dumnezeu se descopere din cer împotriva oricarei necinstiri a lui Dumnezeu si împotriva oricarei nelegiuri a oamenilor, cari înaduse adevarul în nelegiuirea lor. 19 Fiindca ce se poate cunoaste despre Dumnezeu, le este descoperit în ei, caci le-a fost aratat de Dumnezeu. 20 In adevar, însusirile nevazute ale Lui, puterea Lui vecinica si dumnezeirea Lui, se vad lamurit, dela facerea lumii, cînd te uiti cu bagare de seama la ele în lucrurile facute de El. Asa ca nu se pot desvinovati; 21 fiindca, macar ca au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslavit ca Dumnezeu, nici nu I-au multumit; ci s’au dedat la gîndiri desarte, si inima lor fara pricepere s’a întunecat. 22 S’au falit ca sînt întelepti, si au înebunit; 23 si au schimbat slava Dumnezelui nemuritor într’o icoana care seamana cu omul muritor, pasari, dobitoace cu patru picioare si tîrîtoare. 24 De aceea, Dumnezeu i-a lasat prada necuratiei, sa urmeze poftele inimilor lor; asa ca îsi necinstesc singuri trupurile; 25 caci au schimbat în minciuna adevarul lui Dumnezeu, si au slujit si s’au închinat fapturii în locul Facatorului, care este binecuvîntat în veci! Amin. 26 Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lasat în voia unor patimi scîrboase; caci femeile lor au schimbat întrebuintarea fireasca a lor într’una care este împotriva firii; 27 tot astfel si barbatii, au parasit întrebuintarea fireasca a femeii, s’au aprins în poftele lor unii pentru altii, au savîrsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scîrboase, si au primit în ei însisi plata cuvenita pentru ratacirea lor. 28 Fiindca n’au cautat sa pastreze pe Dumnezeu în cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat în voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neîngaduite. 29 Astfel au ajuns plini de ori ce fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lacomie, de rautate; plini de pizma, de ucidere, de cearta, de înselaciune, de porniri rautacioase; sînt soptitori, 30 bîrfitori, urîtori de Dumnezeu, obraznici, trufasi, laudarosi, nascocitori de rele, neascultatori de parinti, 31 fara pricepere, calcatori de cuvînt, fara dragoste fireasca, neînduplecati, fara mila. 32 Si, macar ca stiu hotarîrea lui Dumnezeu, ca cei ce fac asemenea lucruri, sînt vrednici de moarte, totus, ei nu numai ca le fac, dar si gasesc de buni pe cei ce le fac“.

  • gravatar melisa

    mda...eu stau in ibiza.O insula renumita pentru destrabalarea de aici. lumea vine in vacanta pentru a-si putea face public pacatul. Daca iesi seara,dupa ora 9 in oras, te ingrozesti.Nu iti trebuie o imagine mai buna pt Sodoma si Gomora.
    Insa realitatea se vede dimineata. hotelurile de doi lei , pline de miros si de goange gazduiesc petrecaretii bolnavi. nimeni nu ar vrea sa simta ce simt ei atunci.
    si totusi cred ca sunt mai sus decat noi ?? oare in ce privinta? ei , care sunt doar un pic mai presus decat un animal in expunerea poftelor?

  • @Baubau: teoretic vorbind, daca homosexualitatea ar fi determinata de o gena, ar fi vorba de o gena recesiva pentru ca sunt o minoritate. Chiar daca nu au copii, gena respectiva a existat si in DNA-ul a cel putin un parinte si poate exista si la o parte din fratii lor, dar fara sa fie exprimata. Insa asta ar insemna ca acea gena sa fi existat de la inceputul creatiei, pusa de Dumnezeu, ori sa fi aparut ca o mutatie.
    Biblia spune ca e o alegere, un compromis, dupa cum a aratat ovidel

  • gravatar Anonim

    Rau topic Mishule!Ai zgandarit o rana care-i doare pe multi si ma refer strict la oamenii gay!Nu demult am trecut si eu printr-o drama referitoare la acest subiect, am sa-ti spun mai multe imediat, Acum, eu am citit bine ca tu-i urasti, pt. ca asa zice psalmistul si asa simti si tu, dar vin si te intreb: "Bine faci tu ca te manii..?" (Iona4:9)"Bine fac!" zici, ca si mine de altfel , la acel moment, dar vreau sa-ti dau peste cap teoria cu "Sa nu urasc eu, Doamne?..". In N.T.,D-l. Isus ne zicein Luca 6:35"Voi insa, iubiti pe vrajmasii vostri...Si rasplata voastra va fi mare, si veti fi fiii Celui Prea Inalt; caci El este bun si cu cei nemultamitori si cu cei rai. "Deci in concluzie, iubeste omul dar uraste pacatul lui!Si revenind la "drama" de mai sus,se refera la exact astfel de oameni cu orientare gay;mare mi-a fost mirarea cand intamplator am descoperit ca "plaga" aceasta se inmulteste si in mijlocul Bisericii lui Hristos! Oameni care ne conduc adunarile si care sunt implicati in misiune si alte lucrari, oameni care au sotii si copii si sunt GAY!:(( Exista consiliere pe aceasta tema in majoritatea oraselor mari din tara!(aviz amatorilor):D.
    De la soc, am trecut la faza de nervi, de ciuda, de ura,si apoi am plans mult.M-am rugat D-lui sa ma elibereze de povara urii si pana la urma am reusit,inca sunt in asteptarea raspunsului la cererea de a-i iubi.In lupta impotriva promovarii acestor relatii sunt si eu in prima linie, dar nu numai, sa nu uitam ca cei curvari si preacurvari au fost trecuti pe lista inaintea sodomitilor 1Cor6:9,10". Nu stiti ca cei nedrepti nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu? Nu va inselati in privinta aceasta: nici curvarii, nici inchinatorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomitii,nici hotii, nici cei lacomi, nici betivii, nici defaimatorii, nici raparetii nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu."Un indemn din partea mea pentru toti:Marcu 13:37" Ce va zic voua, zic tuturor: Vegheati!"...si nu lasati homosexualii sa "gomorizeze" lumea!

  • @Dani Sz ai dreptate...ce vroiam eu sa subliniez este faptul ca fie gena (ei sustin ca este vorba de o gena care au gasit-o undeva pe cromozomul 44 si care au gasit-o doar la majoritatea persoanelor gay si niciodata la cele straight) fie nu...curios este faptul ca gena s-a activat in ultimii ani...adica nici asta nu este un proces care il pot alege ei. Oicum ar fi chestia asta...nu au nici un asezamant stiintific sa motiveze explozia gay a ultimilor ani.

  • gravatar ieu

    vorbiti de explozia gay-ilor...ca s-au inmultit..adevarul e ca intotdeauna au existat..din cele mai vechi timpuri sunt documente si scrieri care duc la ideea de iubire intre sexe...DAR nu a stiut nimeni..nu s-au afisat de frica..nu au iesit in strada sa isi ceara drepturile pt ca stiau ca vor fi persecutati. explozia gay..adica iesirea lor din cotloane pentru a cere acceptare a fost prin anii 60..si este si un film pe tema asta 'Milk'...
    nu am nimic cu ei..atata timp cat nu au nici ei nimic cu mine..dar asta e valabila oricarei persoane de pe lume...eu ii accept asa cum sunt..nu pot sa spun ca ii iubesc dar simt la fel de multa afectiune ca pt oricare..
    mishu preia legatura...:D

  • gravatar Bumbu

    Io zic ca isi dau cu firma in cap. Daca un lucru ii normal, ii natura, atunci toata lumea il stie, fara sa se faca mare tam-tam...da din moment ce ei fac parade si continua sa strige in continu in gura mare ca "ii ok sa fii gay", ii clar ca dereglarile lor is la nivel psihic, nu la nivel genetic(cum zicea Emi si Dani) sau oricare alt nivel. Si daca te uiti mai atent, in ziua de azi ii "la moda" sa fii gay

  • Foarte "tare" subiect ai ales sa abordezi.

    In primul rand as avea de obiectat la titlul. "agianst gay people" eu unul nu as fi impotriva oamenilor gay cat impotriva homosexualitatii in sine. trebuie facuta o distinctie pe baza principiului "Dumnezeu uraste pacatul, dar iubeste pe pacatosi".

    Din cate stiu eu, cei care studiaza aceasta problema au ajuns la concluzia ca manifestarile homosexuale nu sunt nu sunt doar de natura genetica si nu tin doar de alegere. Se vorbeste printre psihologii crestini de o predispozitie spre astfel de comportamente, ceea ce inseamna ca individul are posibilitatea sa aleaga, chiar daca ii va fi mai greu sa se impotriveasca decat ar fi altor persoane. Eu as traduce asta printr-o cruce mai grea de dus.

    Ca si crestini, trebuie sa ne gandim si la posibilitatea de reabilitare a celor cazuti in acest pacat. Consilierea si readucerea lor la firescul lasat de Dumnezeu presupune o investitie pe care putini crestini si-ar asuma-o. In schimb prefera sa arunce piatra. De reflectat...

Leave a comment