probleme gogule?

nu stiu cum s-a intamplat, dar dintr-odata e vara. calduri de peste 28 de grade si sub 35. somnul vine greu din cauza caldurii. tantarii isi incep cruciadele impotriva neamului omenesc. chestie interesanta. cica doar femela-tantar suge sange. masculul nu. tot femelele sunt de vina. o fi o lege nescrisa pe undeva?

am avut inundatii, acuma avem canicula, dupa canicula prevad iarasi inundatii, apoi iarasi canicula, si pe cand toate astea se vor linisti, o sa vedeti un lucru care se intampla de cativa ani buni incoace. administratiile locale se vor pregati pentru iarna. si de fiecare data, va veni iarna fara sa sune dinainte. si iar vor fi prinsi pe nepregatite cei care se lauda ca sunt pregatiti.(aici e o ironie).

oamenii se impart in pro si contra sinucidere mai nou. cei cu pro:" tu nu stii ba ce o fost in sufletul ei..". cei contra vor raspunde:" chiar nu ma intereseaza, gestul este condamnabil...". si uite-asa ne pornim o noua batalie, ca parca ne-am saturat de cea in care tu esti psd, eu nu...

am observat o chestie ciudata. traim pentru si prin conflicte. interioare, exterioare, nu prea conteaza. conflicte sa fie. ne plac problemele, chiar daca ne plangem de ele. poate de-aia ne plac, ca avem motiv sa ne plangem.

daca viata ar fi fara probleme... ne-am plictisi. so, enjoy o viata problematica si frumoasa.


0 Comments »

Leave a comment