despre morti numa` de bine....

m-am intalnit zilele trecute cu varu-mio la o poveste. nu il mai vazusem de multa vreme si intalnirea cu el a fost placuta. chiar necesara. are darul de-a ma pune pe ganduri cand mi-e lumea mai draga. ridica probleme asa de faine si uneori cred ca nici macar nu e constient de asta, de cat de fain gandeste si reuseste sa isi puna gandurile si framantarile in cuvinte simple.

unul din primele subiecte discutate, asta dupa celebrul subiect:"ce mai faci? ai slabit/ingrasat. te insori?" a fost cel legat de moartea lui madalina manole. "ai auzit ca a murit?" " cine?" "madalina manole, i-a lasat mesaj sotului ..." "cine?"...

nu stiu cum se face, dar anumite morti sunt mai apreciate ca altele. nu ma credeti? exemplu scurt: michael vs. madalina. cine credeti ca castiga? dar este si un aspect pozitiv in toata chestia asta, cel putin, pentru o zi, doua, toti au uitat de criza si au plans-o pe cea care si-a luat viata, cea care a abandonat lupta pentru ca nu se mai simtea frumoasa.

cum stim noi sa facem distinctie intre oameni. cand moare cineva cunoscut, pe toti ii vezi in doliu. cand se intampla sa iti moara un vecin sau vecina, trebe sa tragi cu dintii de restul vecinilor ca sa puneti mana de la mana sa luati o coroana." a murit vecinul de la etajul..." "cine?" "si dam fiecare cate 5 lei sa luam o coroana"..."cine?"...

apropo, pentru cei care se mai indoiesc, sa stiti ca madalina a mers in rai. pentru ca e vedeta. de-aia. acuma canta cu elvis si cu michael si sinatra. au pus ei de un cvartet. nu conteaza ca s-a autosinucis ea singura cu manuta ei. e in rai. pentru ca vorba aia, daca ea a ajuns acolo inseamna ca si eu care nu fac la fel de multe pacate ca ea, o sa ajung in rai sa ii ascult.

hello village ppl! wake-up. nu contest ca madalina si cu ceilalti 3 sunt impreuna. dar nu in rai ci cu cateva etaje mai jos. si daca nu ma credeti, mai cititi si voi Biblia si o sa vedeti ca "vedetele" nu prea ajung sus.

mi se face rau de atata inconstienta. mai ales cand citesc comm-uri cu:" Dumnezeu asa de mult a iubit vocea madalinei incat a chemat-o la EL sa ii cante". cata aberatie. cat intuneric in gandire. mi-e greata....
lasa... bine ca azi e 100% vineri... vorba lui rubishu...

5 Comments »

  • gravatar Anonim

    sau.."Dumnezeu sa o ierte"...mda...sunt sigura ca daca ne adunam 100 de oameni in cor si zicem asta dupa ce ea si-a luat singura viata ..viata pe care nu si-a dat-o singura...Dumnezeu sigur o sa o ierte..ca mah..era vedeta si uite oamenii astia zic ca asa ar trebui...dc sa ne mai tot ferim?madalina manole e in iad,e in moartea vesnica unde sunt sau vor fi toti cei care isi iau viata!!!...ar trebui incheiat sub asta..pt ca daca aflam ca tanti X s-a sinucis zicem..pai era nebuna,nu statea bine cu capu...daca aflam de vreo vedeta...vai saraca ce suflet neinteles era si cat suferea..in fine!!

  • mersi de completare:)

  • gravatar uneori

    oare o sa se stranga astia p strazi sa cante madalina manole??? ca pt MJ or facut :))
    si oricum in ultima vreme (adica inainte de sinucideri si alte alea alte) nu asculta nimeni nici p unu nici p altu :-j si acum "milioarde" de fani :)) care nu jtiu cum arata d fapt artistu.

  • gravatar aceeasi eu

    ...unde mai pui ca tot la etajul acela inferior vor fi "odihniti" multi altii, care nici macar n-au comis pacatul de a-si lua viatza. ci doar nu s-au ridicat la standerdele de sfintenie cerute de Dumnezeu. come on.... nu-i de ris. poate cel mult de plans. sau mai degraba sa ne luam toti in serios moartea. de ea va depinde....viatza noastra viitoare.


    p.s. ador sintagma "loc de verdeatza". parca toti ar sfida logica. de unde verdeatza in iad?

  • @uneori: punem de un mars? fac eu rost de postere si lumanari :-"

    @aceeasi_eu: probabil cazanele sunt vopsite in verde. prietenii stiu de ce...

Leave a comment