very good news!!!!!!!!

nu mai inteleg nimic. tot citesc articolele din presa, ma mai uit pe la emisiuni si tot nu pot sa pricep ceva. din cate am prins eu din zbor, am inteles ca o sa primim o transa mare de bani de la fratii nostrii mai mari, dar care nu ne dau banii, daca nu vad ei ca avem si noi ceva.

asa ca, mai marii tarii, au venit cu cateva idei: taiem salariile bugetarilor si pensiile ca sa avem si noi niste bani. apoi s-au razgandit si au zis ca nu mai taie pensiile, dar vor creste tva-ul. apoi au mai pulsat ceva si uite asa ne-am trezit cu pensiile netaiate, dar cu tva-ul crescut, cu salariile bugetarilor taiate si cireasa de pe tort: 60.000 de bugetari concediati.

 nu stiu daca stiati da` pare-se ca si tichetele de masa vor fi impozitate cu 16%. sunt curios cum vor realiza asta. adica daca ai 10 tichete de masa, unu il dai inapoi iar altul il tai in 10 parti egale dintre care mai apoi 6 le returnezi?

tot vor ai nostrii sa faca rost de bani si  nu mai stiu cum. apropo, un sfat asa mai ardelenesc: daca tai salariile, concediezi oamenii si urci preturile, apoi sa stii matale ca nu prea mai merge baba la cumparaturi. iar daca puterea de cumparare scade, mai bine zis pofta de cumparare, atunci sa va luati la revedere si pa-pa de la taxele ce le-ati fi colectat de la oameni. parca ii inceputul povestii lui robin hood. oamenii n-au nimic da` trebe sa plateasca taxele.

citeam ca alte tari, printre care franta si grecia, ca sa aduca bani la bugetul de stat, au inceput sa vanda proprietati. astfel grecia a vandut o insula, iar franta mai multe mosii. eu propun sa vindem si noi ceva din tarisoara noastra . si asta acuma pana mai putem sa o vindem, ca imediat va trebui sa o dam degeaba.

 as incepe cu Bucuresti-ul...

8 Comments »

Leave a comment