s-a terminat


gata. s-a terminat. puteti incepe sa strangeti decoratiile, beculetele stridente, sa aruncati brazii, sa depozitati in debara, pe raftul ala de sus, toate globurile si ghirlandele. puteti sa va stergeti si colindele din winamp pana la anu.

a trecut Craciunul. puteti arunca tot acolo in debara si masca aceea istovitoare de om generos si bun, care primeste pe toti si care face cadouri si care imparte iubire la toti.

puteti sa va reveniti. nimanui nu ii place o piesa de 2 bani care se prelungeste extenuant de mult, obosind pana si actorii si adormind spectatorii.

ati mai bifat o sarbatoare, ati mai bifat o actiune binefacatoare. acuma sunteti mai buni. si sunteti pregatiti sa va incepeti anul plini de candoare si jovialitate si bucurie si dragoste si...

acuma va puteti odihni.

zacere placuta.

2 Comments »

  • gravatar unu mic si albastru de la cuartz..

    hmm.. azi dimineata 28.12 m`am trezit in jurul orei 10.. pe cand am ajuns jos, intra tata pe usa si zice: fi binecuvantat copile! hai imbraca`te ca am luat inca 40 de m de tub luminos, dar cu cuartz!!! craciunul poate s`o terminat, dar Sarbatoritul e inca sarbatorit!

  • hm...

Leave a comment