in seara asta, logout everybody!!!

de cu seara am putut observa oameni harnici care isi carau bradutul in casa, sau altii care isi impodobeau balconul, sau pe altii care ascultau obsesiv colindele lui Hrusca, acest Chuck Norris al colindelor, cu volumul la maxim.

ce mai, toata lumea se pregateste de sarbatoare. brad, beteala, sarmale, prajituri, nuci si mere, aerul festiv impanat cu miros de carnati prajiti serviti musai cu un pahar de moare, asezonat cu multe rasete si voie buna, cu grupuri de copii care si-au inceput colindul mai devreme ca in alti ani. totul e prezent pentru a pregati cadrul Craciunului sarbatorit romaneste.

de dimineata m-am trezit in armonia zgomotelor bataii de covoare de la 3 blocuri. nimic nu te anunta mai clar ca urmeaza o sarbatoare ca si curatenia sau mai bine zis batutul covoarelor. si se intrec batausii de covoare intre ei: care bate mai repede, care bate mai clar, a cui zgomot e mai puternic, a cui zgomot dureaza mai mult.

ma face sa imi amintesc reclama aia veche impotriva maltratarii copiilor, in care o fetita cu dungi vinete pe mana, se uita pe geam si vede pe un om care bate covoare cu foarte multa rautate si fata zice in mintea ei: eu n-am sa bat niciodata covoare... pentru ca le doare..

colindatori din toata tara, uniti-va. inchideti in seara asta messengerul, facebook-ul, dati logout din orice si iesiti afara. duceti vestea buna la toata lumea. lumea virtuala poate sa astepte o noapte. dar noaptea colindului e doar o data pe an. nu o risipiti.

si daca suntem cuminti, poate Domnul ne va intregi bucuria colindului asternand peste noi praf de zapada...

4 Comments »

  • feliz navidad mish >:D<

    http://www.youtube.com/watch?v=nWiyx6TsSAA

  • buon natale yonne >:D<

  • gravatar Anonim

    http://flavour-01.blogspot.com/2011/12/ce-cred-femeile-despre-ce-cauta-un.html

    am iesit si eu pentru prima data intr-un club, la un an si ceva distanta decand am scris aceasta mica povestioara,e exact asa cum mi am imaginat ca este...

  • gravatar Anonim

    bffff... a trecut tiptil pe langa urechile mele noaptea colindului,am uitat sa ma bucur de mirosul de mar copt, scortisoara, bradul verde ... am stat departe de multimea de oameni care isi viseaza linistea... si totusi mi-am amintit cu drag ca Domnul s-a nascut pentru noi


    amazboara

Leave a comment